crypto erg populair

Crypto nog steeds enorm populair in 2022

Ook in het jaar 2022 is crypto nog steeds enorm populair om in te investeren en handelen. Steeds meer particulieren weten de weg naar crypto websites te vinden, waardoor er ook steeds meer mensen een gokje willen wagen op de crypto markt. Echter blijkt dat veel van deze mensen geen winst maken, doordat ze op het verkeerde moment inkopen en weer verkopen.

Veel reclame en spam voor handelen in crypto

Het is niet vreemd dat er steeds meer particulieren in crypto gaan investeren. Dagelijks worden er namelijk miljarden spam mailtjes verstuurd met de meest geweldige succes verhalen, waar mensen miljonair zijn geworden met de digitale munten. Natuurlijk is het ook zo dat er een heleboel mensen veel geld verdiend hebben aan crypto. Maar er zijn helaas veel meer mensen die geld hebben verloren door het handelen in digitale munten.

Des ondanks wordt er volop reclame gemaakt door websites waar je crypto munten kunt aanschaffen. Tevens zijn er ook diverse cursussen te koop, waar men kan leren hoe ze geld kunnen verdienen met crypto munten. Waarbij men vaak de succes verhalen goed onthoudt en doorverteld aan bekenden. Hierdoor zien we dat er steeds meer nieuwe gelukszoekers bijkomen.

Populaire coins op dit moment

Wellicht vraag jij je nu af in wat voor munten de meeste mensen investeren. De meeste mensen investeren vooral in de bekende munten. Ondanks dat er ook veel geld gaat naar de onbekende munten welke nog erg laag staan. Om zo in de hoop dat een munt enorm gaat groeien. Helaas komt het echter vaker voor dat onbekende munten even iets omhoog gaan en daarna volop gedumpt worden, waardoor veel mensen hun geld kwijt zijn.

Daarom zijn er toch meer mensen die in de bekendere munten vertrouwen hebben. Hierbij een aantal van deze bekende munten, welke erg populair zijn.

  1. Bitcoin
  2. Ethereum
  3. Binance Coin
  4. Tether
  5. Ripple
  6. Cardano
Scroll naar boven